Vemdalsskalet Myrbärsstigen 1M

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 1M

Slutpris

2 600 000 kr


Vemdalsporten— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 1M


Slutpris
2 600 000 kr

Vemdalsporten— Vemdalen— Härjedalen

Lägenhet färdigbyggd 2022 på eftertraktade Vemdalsporten!

Välkommen till Vemdalsporten! Vi är glada att kunna erbjuda dig en fantastiskt möjlighet att äga en bostadsrätt på det eftertraktade området strax bortom Vemdalsskalet. Detta hus är färdigbyggt 2022 och erbjuder en modern samt fjällinspirerande design. Du har enkelt tillgång till allt som destinationen har att erbjuda. Oavsett om du är intresserad av skidåkning, vandring eller bara njuta av den härliga fjälluften så finns det någonting här för alla.

På rymliga 68 kvadrat finns det gott om utrymme för hela familjen, kompisgänget eller paret som längtar till fjällen. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus, samtidigt som den skapar en trevlig atmosfär perfekt för matlagning eller socialt umgänge. Med en balkong i direkt söderläge och med preparerade längdspår precis utanför dörren kommer du här kunna njuta av många timmar av takdropp, solkyssta kinder samt lugn och ro. Se och njuta av fjället som ändrar karaktär efter årstiderna. De tre rummen används idag som sovrum men kan med fördel ändras till ett kontor om man så önskar eller ett mindre allrum för barnen att spela spel eller tv-spel tillsammans. Badrummet är helkaklat och rymmer inte bara en magisk bastu utan tvättmaskin, torktumlare och torkskåp för de blöta handskarna. Allrum med en värmande braskamin och kök inrett modernt med snyggt mörkgrått kök i från Ballingslöv. Lägenheten rymmer massor av förvaring vilket gör att du inte behöver ta hem vinterkläderna eller lakanen när du är tvungen att åka hem.

Här bor du cirka en kilometer från Skalets torg och restauranger, after ski, gym, café och butiker m.m. Här kommer du njuta av en livsstil fylld av både äventyr och avkoppling. Skidområdet är vida känt för sin snösäkerhet och härliga pister. Under sommar och höst kan du njuta av vandringslederna i området, golfbanorna eller plock av blåbär eller lingon. Lägenheten ligger för uthyrning med BokaVemdalen under säsongen 23/24 och ny ägare tar över aktuellt avtal. Bostadsrätten säljs möblerad förutom en del personliga saker.


Boarea
68 kvm
Avgift
2 581 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-26

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Vemdalsskalet Myrbärsstigen såldes av oss 2024-04-26. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Myrbärsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.