Fridtunagatan 19

Fridtunagatan 19

Slutpris

1 495 000 kr


T1— Linköping

Fridtunagatan 19


Slutpris
1 495 000 kr

T1— Linköping

Fräsch och rymlig 1:a med hörnläge i populära T1!

Nu ges chansen att förvärva denna optimalt planerade och fräscha 1:a med sovalkov och toppläge i populära T1! Här finner ni en mycket trivsam hörnlägenhet med mycket gott ljusflöde, sociala ytor och fina ytskikt.

Lägenheten omfattar ett modernt och fullutrustat kök med gott om förvaring och goda arbetsytor, ett fräscht badrum bekvämt utrustat med tvättmaskin och ett rymligt vardagsrum med bra ljusflöde och trevliga sällskapsytor, härifrån når du även lägenhetens mysiga sovalkov samt den härliga balkongen med sol hela morgonen och förmiddagen.

Här bor du i en välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter som innefattar värme, vatten, bredband, TV och bostadsrättstillägg. Vidare så erbjuder föreningen bekvämligheter i form av tvättstugor, samlingslokal med kök och övernattningsrum, återvinningsrum samt cykelförråd. Till lägenheten hör även ett vindsförråd.

I T1/Valla bor du i ett trivsamt och attraktivt område med direkt närhet till allt Linköping har att erbjuda såsom universitetet, sjukhuset, mataffärer, skolor och vacker natur och parker i form av Vallaskogen och Trädgårdsföreningen. Vidare så når du stadskärnan på en kort cykeltur där du kan ta del av dess generösa utbud av shopping och nöje.

Ni är varmt välkomna att kontakta mig om möjlighet till förhandsvisning!


Boarea
55 kvm
Avgift
4 286 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-05-14

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Fridtunagatan såldes av oss 2024-05-14. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Fridtunagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.