Arbetargatan 28 A, 5 tr

Arbetargatan 28 A, 5 tr

Slutpris

6 120 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Arbetargatan 28 A, 5 tr


Slutpris
6 120 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Dubbla balkonger - social öppen planlösning - renoverad med exklusiva materialval

Välkommen till denna charmiga mini-trea som erbjuder ett stort sovrum samt ett mindre rum perfekt för barn, arbete eller extra förvaring. Lägenheten är stilrent renoverad med exklusiva materialval och genomtänkta lösningar. Du möts av ljusa materialval, parkettgolv och infällda spotlights i varje rum. Köket är både modernt och exklusivt med generös förvaring, arbetsyta och utgång till en balkong. Här finns också en lyxig maskinell utrustning inklusive dubbel kyl och frys, varmluftsugn, mikro och vinkyl.

Det luftiga och ljust vardagsrummet har en delvis öppen planlösning med köket. Sovrummet är rofyllt med plats för en dubbelsäng och utgång till en annan balkong med högt fritt läge. Det andra sovrummet är perfekt för barn eller som arbetsrum. Badrummet är sobert helkaklat med takdusch samt tvättmaskin och torktumlare. Förvaring finns med garderob i hallen, garderobsvägg i det större sovrummet samt tillhörande förråd.

I föreningen finns garage med direkt access från hissen, där medlemmarna har förtur. Fridhemsplan erbjuder stadspuls med närhet till flera parker och trevliga promenadstråk längs vattnet. Västermalmsgallerian ligger bara några minuter bort med stort utbud av shopping och matbutiker. Området är även känt för sina restauranger.

Fridhemsplan är en knutpunkt för flera busslinjer och tunnelbanelinjer som tar dig snabbt till city. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hem – välkommen på visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
4 289 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Arbetargatan såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Arbetargatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Claudia Uziel

Assisterande mäklare
Talar även engelska, danska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.