Norrtullsgatan 30

Norrtullsgatan 30

Slutpris

3 600 000 kr


Vasastan— Stockholm

Norrtullsgatan 30


Slutpris
3 600 000 kr

Vasastan— Stockholm

Optimalt planerad minitvåa med sydväst balkong på vån 5 & superläge invid Hagaparken och Odenplan

Varmt välkommen till en fantastisk tvåa med solig balkong i högt läge och optimerad planlösning!

Norrtullsgatan 30 ligger i ett av Vasastans mest populära områden, precis intill pulsen samtidigt som i ett naturnära läge bara ett stenkast från Hagaparken. Med nära till både mysiga kvarter, exemplariska kommunikationer, buss direkt utanför och t-bana samt pendeltåg med gångavstånd. Här kan du leva ditt bästa stadsliv med närhet till flertal matbutiker, gym och restauranger, samtidigt som du har nära till promenader i Hagaparken och vacker natur runt vattnet vid Brunnsviken.

Via en stor grind och en vacker gård, med gräsmatta, grillplats och blomsterrabatter når du fram till porten. Ta hissen upp till 5e våningen och imponeras av denna pärla!

Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av en inbjudande känsla. Denna yteffektiva lägenhet har optimerats med badrum i bra storlek, sovrum som rymmer 160cm bred säng och vardagsrum samt kök med plats för 2-6 sittande matgäster. Den öppna planlösningen gör lägenheten både ljus och social. För dig som gillar att laga mat erbjuder köket både bra förvaring och goda arbetsytor. Vardagslyx med diskmaskin gör även efterarbetet enkelt. Den övriga inredningen går snyggt ihop med kökets utformning och den tydligt tilltänkta färgskalan skapar en sammanhängande känsla i hela lägenheten.

Balkongen som ligger i sydväst-läge rymmer hela 4 sittande matgäster och blir ett extra rum till bostaden. Här kan du njuta av många sommarmånader tack vare det otroliga solläget.

Den goda förvaringen återfinns även i både sovrum och hall. Hallen pryds av en stor garderob som sväljer alla dina kläder och skor. Sovrummet har även det gott om förvaring i stor garderob samt ytterligare vägghängda skåp. Här sover du gott i säng som mäter 160 cm i bredd. Föredrar du enkelsäng finns utrymme för sängskåp längs sidan. Ett stort fönster skapar ljus och trivsam känsla i rummet. Badrummet är helkaklat och går i klassiskt vitt och svart. Här finns förvaring i väggskåp och kommod samt handdukshållare.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse, välkommen hem!


Boarea
28 kvm
Avgift
2 035 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Norrtullsgatan såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norrtullsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.