Vegabacken 19

Vegabacken 19

Slutpris

4 000 000 kr


Rindö— Vaxholm

Vegabacken 19


Slutpris
4 000 000 kr

Rindö— Vaxholm

Välkommen till det fantastiskt belägna huset på Vegabacken 19 på Rindö – en pärla med havsutsikt!

Välkommen till det fantastiskt belägna huset på Vegabacken 19 på Rindö – en pärla med oändliga möjligheter och en imponerande utsikt över havet. Detta hem är mer än bara en bostad; det är en chans att skapa ditt drömboende med en magnifik inramning av skärgårdens skönhet.
I det här charmiga huset finner du för närvarande 2 sovrum, kök, ett badrum, och en välkomnande vardagsrum på övreplan. Entré/soutterängplanet bjuder in till en avkopplande atmosfär med ett allrum komplett med en kakelugn för extra mysiga kvällar. Dessutom hittar du praktiska faciliteter som tvättstuga och wc.

Det finns gott om förvaringsutrymmen och möjligheter till expansion för att skapa fler rum och anpassa hemmet efter dina önskemål. Renoveringsbehovet öppnar upp för din kreativitet och möjligheten att forma detta hem till din personliga oas.
Huset har fiber installerat och värms upp via luft/luftvärmepump, öppenspis med braskamininstats, kakelugn samt direktverkande el. Ny varmvattenberedare installerad 2024.

Utomhus möts du av närheten till skärgårdens skatter med badstrand, klippor, och bryggor där du kan njuta av avkopplande stunder vid vattnet. För båtentusiasten finns även närliggande båtplatser att utforska.

Rindö Lanthandel och de omkringliggande restaurangerna, som Syrran & Jag, GT Grogg and Toast, Kajkanten, Archipelag, Ostmakeriet, och Ölbryggeriet, gör detta till en plats där kulinariska upplevelser är inom räckhåll. Med leveranser från tex Apotea, Hello Fresh, och Coop ger ytterligare bekvämlighet för ditt vardagsliv.


För pendlaren erbjuder det lätt att ta sig till och från Rindö med linje 83x året runt samt buss och bilfärja som även de går året om. Denna unika möjlighet att bo på Vegabacken 19 på Rindö är en investering i en livsstil där naturen möter bekvämligheten, och ditt drömboende bara väntar på att bli skapat. Dessutom finns en förskola samt F-6 skola inom bekvämt räckhåll för de yngre familjemedlemmarna.
Kontakta mig för att arrangera en visning och låt ditt skärgårdsäventyr börja här!


Boarea/biarea
140/65 kvm
Driftkostnad
54 174 kr/år
Tomtarea
643 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2024-05-23

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Vegabacken såldes av oss 2024-05-23. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Vegabacken.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.